Recenzje Gier
| Recenzje Gier Czytaj Całość |
| Inne Recenzje |
| Need for Speed Most Wanted |
|
WYMAGANIA: Komentarze (137)
![]()
dawid
said:
|
|
... Zeje fajna gierka ;) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :) :) :) :) :) :) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) |
Bartez
said:
|
... Według mnie najlepsza z need for speed jest wlasnie ona carbon nie jest tak fajny jak most wanted zapraszam do gry ;) :) |
daniel
said:
|
... ta gra niema ruwnych to najlepsza gra z need for speed ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D |
PUKIELEK
said:
|
... ta gra zwala na nogi wszystkich... waliłem w niej Lamborghini Murcielago 396 km/h..... i to jest najszybsza bryka tylko trzeba wiedzieć jak ją prowadzić |
Ĺťebro
said:
|
... w tej grz e jechałem SOMOCHODEM "FORD MUSTANG GT" 405km/h podrasowanym1111111111111111 :P :D ;) :) |
maniak
said:
|
... według mnie to most wanted jest sto razy lepszy niz carbon ekstra grafa i super menu kariery odlotttttttttttttttttttt ;D |
razor
said:
|
... rospezdilem sie do 432km moim fordem gt z tiuningowanym silnikiem,zawieszeniem itp. :D |
Kludi
said:
|
... Ta gra jest na oguł swietna Minusami są Brak neonów,sprzętu car audio-niemorzna montowac :o |
jaĹźin
said:
|
... macie kod instalacyjny do ned for stida mostwanted prosze napiszcie jak naj szybciej |
Gość
said:
|
... A ja porschakiem rozpędziłem do 462 z unikalnymi częśćiami ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D |
Adrianek
said:
|
... Powiem wam coś. ta gra jest fajna i zjebana bo trzeba robic notowania ... a jak ktos nie ma czasu na notowania to nie moze grac wiec jebniete sa te notowania;) ale nfsmw jest lepsze od nfsc;> Zycze mIlej gry jak ktos zna kody na notowania pisac pod 9799036 :)) |
Damian
said:
|
... Albo BNW i Ford Gt Ford gt 10027 kn i 100019kh a Bnw Ma 1006987kn i 1003654789kh a Mercedes Jest głupie bo ja niemoge tak mi sie kiedyś Bujał A to piero to jest bryka Nicubisi jest świetne .! |
Damian
said:
|
... Porsche Cayman S i Porsche Carrera GT świetne Już muszę koniczyć jutro Będę Papapapapap Spadam już papap jutro Będę Papapapapapapap. |
MiĹosz Brzozowski
said:
|
... mam porsche gt i zrobilem nim 200 km, tuningowany na maxa zajebisty jest i gra tez Noob :}:}:}:):):):) |
Damian
said:
|
... Jestem Nfs most wanded jest świetą Grą a Gta san dras Ałto grande ekstra i świetne Mam Kody totej gry a nfsu most wanded nie mam kduw ekstra Nfs most waded ekstra :) ;) :D ;D |
ViceK
said:
|
... ja mam te gre i jest super podoba mi sie bardziej od carbona i pozostałych czesci nfs mi sie nawet podoba bardziej od nfs pro streed bo w pro streed wyscigi tocza sie na torach wyscigowych i nie ma poscigów mi sie poprostu podoba nfs most wanted :):):):):):):):):):):):) |
master
said:
|
... ja mam korwete c6 i jest zarombista jest tak przerobiona ze wyprzedzi bmw a pozatym ten nfs wymiata acarbon ma lipna grafike i wogule itp. jestem na 4miejscu i ujehalem korweta 382. a razor to mnie wkurza ztakimi gatkami ze ja jestem slaby isie cieszy ze mi zabral wuzek wogule razor to cienias!!!!!!!!!!!!!!! |
master
said:
|
... mam kody: iammostwanted-odblokowanie aut castrol-ford gt burgerking-specialna pruba na pczatku menu givemethegto-gto kody wpisuje sie po filmkah tam gdzie jest napisane klik continule |
kmaro17
said:
|
... jest świetna lepsza od carbona ja gram na kierownicy i wypas nie jest też trudna podoba mi sie:))))))))))))) |
$ubaru ;]
said:
|
... fajna gierka przeszełem 55% gry i dalej mi sie chce grac ale nototwania i kamienie milowe sa beznadziejne i szukam do nich jakiś kofów :D |
Djui@
said:
|
... na kamienie milowe nie ma kodów ale jest taki w program ustawia sie ile ma się kasy i ile notowan |
Lukas
said:
|
... Ta gra jest super ale kamienie milowe i notowania porąbane jak nie chcesz policji to się zjawia a jak ją potrzebujesz to jej nie ma !!!!!!!!!!!!!!!!! |
pajac
said:
|
... most wanted jest do kitu to lipna gra jest do niczego kody nie dzialaja kijowa grafika i wogule ta gra jest do niczego kto ja ma to niech ja wywali do kosza |
baran
said:
|
... Gra jest dobra. Przeszedłem 97ka;riery i 27% serii próbnej. Mam 22 samochody, najlepsze to murcielago, corvette, slr mclaren, carrera gt, gallardo, viper,evo Najgorsze to mazda rx-7, impreza, eclipse, lexus, gto, cadillac, cobalt.Najwyższe notowania 3 miliony. Razem 15 milionów. Najtrudniejsi przeciwnicy to kolejno Roonie, Razor, Ming , Webster, Earl. Największą prękość uzyskałem murcielago 397 km/h bez żadnych trailerów i innych ulepsze. Tylko tuning |
Nemesis
said:
|
... najlepsze w tym jest to jak miałem skończoną kariere to w freeroam na kierownicy zajefajnie sie driftuje :] PRZEDRIFTOWAŁEM całą duzą pętle w 3 miescie :] NAJWIĘkszym minusem teh gry sa małem możliwosci tuningowe :( w NFS U2 mozna bylo dodac neony, nitro purse, trunk audio spinersy i inne bajery a w MW ... no coz nawet 2 naklejek nie mozna dac :((((((((((((( |
Xmattis96
said:
|
... ma ktoś trainer do need for speed most wanted wersja 1.2 to niech napisze na ten numer gg 11442657 |
Rooni
said:
|
... Need For Speed most wanted jest dla mnie bardzo fajną grą dlatego że jest super grafika i są fajne samochody.Ma ktoś z was jakieś kody? |
slayer
said:
|
... ta gra jest zajedwabista porszakiem cayman s wyciongnołem 387 isie nie chwale przeszem caom i miaem bmw ale nie dao sie tuningowac bmw tylkowyglond |
krystian 1000
said:
|
... ma ktos kod instalacyjny prosze niech cktos poda bo nie maam nie moghe zanlezc napiszczie |
Sopel84
said:
|
... I jak tu można się dziwić ludziom, którzy twierdzą, że im młodsze to nasze pokolenie tym bardziej tępe. Średnio rozwinięty szympans potrafiłby opracować poprawniejszą składnię zdań tych głupio - mądrych komentarzy, o poprawnej pisowni już nie wspomnę. I te podniety odnośnie prędkości?396, 405??.548??.km/h itd?krzyż na drogę i w kieszeń garść monet dla Hadesa temu, kto przejdzie na pełnej wiksie 300km/h przez jakiekolwiek miasto przy normalmym ruchu ulicznym. Parę miesięcy temu Ferrari F430 próbowało szczęścia przy prędkości nieco ponad 200km/h przez Warszawkę?jeden filar, i pasażer ?na miejscu?, a kierowca - w śpiączce farmakologicznej. No nie udało się później zrobić ?load game?. Lepiej byście w wakacje książkę poczytali albo chociaż Discovery Chanel odpalili ? na dobre by Wam wyszło. Bo jak na razie, to wszystkie te ?pokemony? i ?Czarodziejki z Księżyca? to jedynie szeregi Samoobrony mogą Wam przybliżyć ( ?Rywin ? Gate?, ?te angelske i te nemecke? i złoty warkocz, co to ponoć ma ?kurwiki? w oczach) ? a i jeszcze matura w wieku przedemerytalnym?jak mogłem o najważniejszym zapomnieć ?!? A co do ?NFS Most Wanted? to osobiście grałem, na ?Black List? miejsce pierwsze zająłem, i M3 GTR do garażu wróciło ? bez żadnych kodów, bonusów i F16 z asem przestworzy w kokpicie, dzięki uprzejmości bazy lotniczej w Krzesinach ? ?bo nikt premiery filmu nie ogląda z zafascynowaniem, znając przedtem każdą scenę i pamiętając każdy dialog bohaterów? (nawet średnio rozwinięty Szympans)?bez urazy?dla Szympansów. |
Dzisiaj przedstawie Wam gre - Need for Speed Most Wanted.