Recenzje Gier
| Recenzje Gier Czytaj Całość |
| Inne Recenzje |
| Fifa 08 Już Jest |
FIFA 08 to kolejna odsłona najpopularniejszego, obok Pro Evolution Soccera, cyklu gier piłkarskich. Gra została stworzona przez kanadyjskie studio EA Sports i stanowi piętnastą część cyklu wydawanego bezustannie od połowy lat dziewięćdziesiątych ubiegłego wieku.Zgodnie z tradycją programiści zza Atlantyku zaserwowali nam zestaw znanych opcji, takich jak mecz towarzyski, puchar czy kariera. Autorzy pokusili się jednakże o pewną nowinkę, którą jest fakt, że w trakcie gry w premierowym trybie Be a Pro możemy zdecydować się na sterowanie nie całą drużyną, ale pojedynczym, wybranym przez siebie zawodnikiem. Atrakcyjność tego niuansu dostrzegalna jest szczególnie w trakcie potyczek wieloosobowych, gdzie każdy z osobników biorących udział w meczu może popisać się umiejętnością gry na pozycji, w której się specjalizuje. Co ciekawe, gdy postanawiamy objąć kontrolę wyłącznie nad jednym kopaczem, obserwujemy go zza pleców, podziwiając jednocześnie efekty rozmyć oraz trzęsącej się kamery. Producent: EA Sports Komentarze (156)
![]()
Munir
said:
|
|
... Niestety mnie fifa08 mocno rozczarowała. I przykro stwierdzić że znowu twórcy z realistyką są w tyle za twórcami PES. Denerwowałem się często z powodu łatwości w traceniu piłki czy przy dobitkach gdzie bramkarz już nie interweniuje jak się z gleby podniesie. Jeśli już chodzi o realia to jak myślę nie jest trudne zrobić realistycznych sędziów skoro PES ma. Be a pro jest fajnym dodatkiem ale realistyka na minus. |
Damian Melon
said:
|
... nie wiem jaka jest bo nie mogę jej wgrać. jeśli ktoś może to prosze niech mi wyśle KOD instalacyjny. czekam |
ronaldinho
said:
|
... Super gierka wczoraj kupil mi stary za 120zl w empiku ale slyszalem ze w media markt jest za 109 czy to prawda |
rufus
said:
|
... fifa jest po wzglendem graficznym dobrze dopracowana lecz brakuje jej tego czegos co by jo wystawilo wyzej od PESA. nowy tryb jest bardzo dobrze zorganizowany lecz mozna wprowadzic jakies male jeszcze korekty w nastepnych czesciach. |
kristofer
said:
|
... jak jestescie tacy cwaniaczki to dlaczego nikt zwas nie napisał w komentarzu kodu instalacyjnego?????!!!!! |
emuls
said:
|
... Fifka 08 jest fajna pod względem gry przez neta ale umywa się z grywalnością do Pro Evolution Soccer 08 jestem w posiadaniu oby dwóch gier jak ktoś chce niech pisze 10423489moje gg |
michaĹ
said:
|
... Kto wie jak w fifie 08 robi sie triki na klawiaturze!!!! Prosze odpiszcie !!!! Z gury Dzieki |
kamil ziomus
said:
|
... elo czesc all kto jest za wislo płock niech naopisze mi z jakiej jest ulicy płocka by mi porzyczyl gre prosba wielka plissssKA z gury ty thx jak cos to oznza dzieks napiszciez jakiego ulicy plisska z płocka bo w wisła jest najlepsza choc zleciala do 2 ligi to i tak kocham i mam w sercu tylko WISŁA PŁOCK |
kamil ziomus
said:
|
... pliss napiszcie mi z jakiej jestescie ulicy i ile macie lat plisska jesli pozyczycie fife 08 prosze |
kamil ziomus
said:
|
... mam prosbe michal ty hcyba jestes z płocka to prosba napisz z jakiej jestes ulicy i jakiej chodizsz szkoly plisska???????????????powiesz??? |
tukan
said:
|
... ta fifa jest beznadziejna tylko leszcze w nia graja siedzicie w czterech scianach zamknieci i w to gracie jestescie petami |
barca94
said:
|
... Tak wielu możliwości wykonywania stałych fragmentów gry nigdzie indziej nie ma po prostu ekstra super hiper bajer gra |
bartek1234
said:
|
... jaki jest kod instalacyjny do fify 2008 napiszcie na e-mail Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. |
Danielek
said:
|
... Powiedzcie mi jak się robi różne fajne triki takie których nie ma w instrukcji,albo gdzie mogę je znaleźdź.PLISSSS!!!!!!!!!!!! |
PaweĹ
said:
|
... Fifa fajna tylko troche za bardzo podobana do 07. Nie podoba mi się to że polscy piłkarze nie są w ogóle podobni. za to wielkie gwiazdy tak. |
Wojt5
said:
|
... Jestem fanem fify i pes ale zawsze bedzie lepsza fifa :) 08 jest zajafajna w tej chwili nie ma lepszej gry sportowej w polsce :)) |
Adaskooo
said:
|
... nie mowcie ze sie nie ruzni od fify07......ta ma inne kluby i triki malo tego ale sie rozni.................. |
Piotrek Thieu Quang
said:
|
... Bardzo mnie ta gra rozczarowała.Po dobitkach bramkarz nie reaguje gdy się podniesie.To mój minus do twurców |
Jonej
said:
|
... Szczeże mówiąc to fifa nie ma polotu do pes8 ale mozna ją pochwalić za dobrze rozbudowana opcje menadzer ktura przypadła mi do gustum wielki minus na fify za trudność trafienia bramki nawet jesli jesteś sam na sam z bramkarzem .nara |
kosiara144
said:
|
... fajna ale po paru sezonach nudzi bo ciagle za ta piłka latac to mi sie zygac chce |
sowa93
said:
|
... ello chcialem sie dowiedziec jak mozna robic dobre tricki bo nie umiem a nikt z moich znajomych tez nie umie wiec zdecykowalem sie napisac mam nadzieje ze ktos mi napisze jak je robic na klawiaturze!!!!!z gory dzieki moje gg 8938214 jesli ktos bedzie chcial napisac smialo!!!!!czekam!!!!!!! |
FIFA 08 to kolejna odsłona najpopularniejszego, obok Pro Evolution Soccera, cyklu gier piłkarskich. Gra została stworzona przez kanadyjskie studio EA Sports i stanowi piętnastą część cyklu wydawanego bezustannie od połowy lat dziewięćdziesiątych ubiegłego wieku.