sty
07
2009

Nowe trainery do gier

Oct.15
Downloads
Filefifa 09 trainer
Oct.15
Downloads
FileALONE IN THE DARK 2008
Oct.15
Downloads
FileCrysis trainer
Oct.15
Downloads
FileCIVILIZATION 4: COLONIZATION TRAINER

wygaszacze ekranu tylko u nas

Drukarnia usługi

Fotograf ślub

zawór antyskażeniowy czołowego producenta

produkujemy konstrukcje stalowe

Muzykoterapia leczenie muzyką

Inne menu

Logowanie

Strona z kodami do gier, znajdziesz u nas najlepsze kody do gier, praktycznie kody do każdej gry, recenzje gier, dema gier i pełne wersje gier, zobacz nasze tapety z gier. Jeśli masz ochotę dołącz do naszej ekipy, zostań recenzentem gier, dodawaj nowe kody do gier, zapraszamy

Sprzęt do Gier

Sprzęt do gierNowe chipy graficzne od NVIDII

Dzięki pokazowi produktów ELSY (a dokładniej dzięki planowi wydawniczemu) świat dowiedział się nad czym aktualnie pracuje NVIDIA. Szykowane są dwa chipy GT206 i GT212 mające zastąpić te montowane na kartach GeForce GTX 260 i...
+ Czytaj Całość

Inne Artykuły
Uroda skrypty Typer Portal Forum Humor Sennik Simlock Opisy gg Luis Royo Liga polska Katalog stron mieszne filmy kody do gier Psy Pies Call of Duty Historia II wojny Darmowe MP3 sennik felgi do audi Kupuj taniej

Recenzje Gier

Recenzje Gier

article thumbnailJesteśmy w Europie w latach 20. XX wieku – „złotych latach dwudziestych”. Europa jest cały czas w szoku po I wojnie światowej. Świat się zmienia. Coraz więcej samochodów i tramwajów zasila komunikację wielkich miast, powstaje pierwszy drapacz chmur w Nowym Jorku. Podróż pociągami ciągniętymi przez parowozy lub parostatkami przemierzającymi coraz to nowe trasy morskie i...
Czytaj Całość

Inne Recenzje
The Sims 2: Czas wolny recenzja
Image„The Sims 2: Czas wolny”  to kolejny dodatek do znanej na całym świecie już gry „Sims”. Tak część choć odmienna od poprzednich dodatków, nie zachwyca innowacyjnymi rozwiązaniami, chociaż można tutaj odnaleźć kilka przydatnych modyfikacji.Bohaterowie Simsów, nareszcie mogę oderwać się od codziennych zajęć i wyjść po za tendencyjny schemat: praca, dzieci, spotkania ze znajomymi, rozwijanie umiejętności.

W tym dodatku możemy zrobić dla nich coś nowego: a mianowicie znaleźć i rozwinąć w nich hobby, w aż 10 dziedzinach tj.:muzyka i taniec, sport, fitness, natura, literatura i film, nauka, majsterkowanie, sztuka i rzemiosło oraz kulinaria. Entuzjazm do danego hobby, podobnie jak w poprzednich częsciach względem umiejętności, można kontrolować w zakładce menu gry.

Image

Należy jednak wiedzieć, że Sims może osiągnąć szczyt swoich możliwości tylko w jednej z dziedzin.Pamiętajmy jednak, ze jak w prawdziwym życiu  droga do doskonałości jest żmudna i męcząca, obfitująca w wiele wyrzeczeń ale i zwątpień. Należy wiec przygotować się na kilka dłuższych chwil wiejących nudą nie tylko dla Simów, ale również dla grających. Wraz z nowymi dodatkiem pojawiły się jak zwykle również udoskonalenia samej gry i tak możemy odnaleźć:-         nowe obiekty, które są przydatne zarówno w rozwijaniu swoich umiejętności, jak również w życiu codziennym-         nowe style wystroju wnętrz: metro, cygański, sportowy – odpowiednie dla fanów poszczególnych zainteresowańWażną nowością, która na pewno wielu fanów Simsów ucieszy jest możliwość zaimplementowania do gry własnych plików mp3, które to simsy będą mogły słuchać wybierając odpowiednią stację radiową.

Image

Komentarze (34)add comment

gracjan said:

...
pszepraszam ja jestem na waszej stronie 1 raz bo chce pobrać tom gre the sims 2:czas wolny recenzja hejjjjjjjjj buśka(:
kwiecień 06, 2008

lola said:

...
poco piszecie ze znajde tutaj kody do tej gry jezeli ich tu niema i poco mi ta recenzja czhiałam kody
kwiecień 11, 2008

Patrycja said:

...
kto stworzył the sims 2 jest cudny :) uwielbiam simsy one są po prostu fajowe szkoda że nie umiem robić ładnych domów pozdro dla wszystkich :) baziaki odpisujcie na komentarze
kwiecień 13, 2008

patrycja said:

...
bardzo lubie simsy
kwiecień 15, 2008

julia said:

...
super jest ta gra ;)
kwiecień 18, 2008

ada said:

...
jak ściągać te gry simsy
kwiecień 24, 2008

Łucja said:

...
Uwielbiam tą grę a szczególnie Czas wolny to moja naj bardziej ulubiona gra na całym świecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
maj 06, 2008

paulincia said:

...
ta gra jest suuuuuuuupeeeerrrrrrrrrrrr..........
maj 07, 2008

honorata said:

...
k.... jak te simsy 2 czas wolny Sciągnąć
maj 14, 2008

Shante said:

...
shame on you how you dont know sims because is to expetive you wird :P have more shame .... shante
maj 14, 2008

DOLARE$ said:

...
Simsy Są bardzo fajne ^ . ^
maj 16, 2008

tosia-07 said:

...
jak mozna sciagnac the sims2 czas wolny pliska pomóżcie bo to jest bardzo wazne oto moje gg 12291491
maj 19, 2008

Patrycja said:

...
uwielbiam grę the sims 2.-
maj 22, 2008

sebastian said:

...
ok tesims2 som bardzo slotkie buzka;)
czerwiec 07, 2008

ola said:

...
ja mam czas wolny i mszukam do niego kodów.
czerwiec 10, 2008

Klaudia said:

...
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSuper ggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg
ra
czerwiec 13, 2008

Olaaa said:

...
Mam te simsy czas wolny ;)
Czy są kody do tej gryy juz gdzieś?? :P
lipiec 06, 2008

Miki said:

...
Jak ściągnąć grę The Sims 2 ?
lipiec 06, 2008

Ania said:

...
Ludzie, Simsy muszą mieć swoje demo. Gdzie je można kurka ściągnąć?!
lipiec 11, 2008

karolex said:

...
to jest super gra tylko niewiem gdzie są kody
lipiec 13, 2008

mozillap.l said:

...
uwielbiam simy. właśnie teraz czekam na premierę the sims 2 osiedlowe życie.
lipiec 14, 2008

. said:

...
a kod macie?
lipiec 21, 2008

Justya said:

...
skąd można ściagnąć the sims 2 czas wolny prosze napiszcie
lipiec 22, 2008

Paulina said:

...
No, fajna jest ta gra tylko, zastanawiam się gdzie są te kody. Napiszcie na tej stronie chociaż jeden. proszę!
sierpień 14, 2008

Wiktoria said:

...
Gra jest super mam wszystkie czesci i znam wszystkie
kody to najlepsza gra jaką znam
sierpień 18, 2008

klaudia said:

...
jak scięgnąc pomużcie
sierpień 28, 2008

Bellatrix said:

...
Jak sądzę to grę można kupić :P PS Klaudio pomóżcie pisze się tak a nie pomużcie :P
wrzesień 16, 2008

Roksana said:

...
prosze powiecice jak sciagnac the sims 2 czas wolny moje gg 207709 em@il Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
październik 10, 2008

hubi said:

...
w grze the sims 2 czas wolny jest garaz ale nie ma drzwi do tego garazu dlaczeg skad moge sciagnac drzwi do tej gry
październik 18, 2008

BEATA said:

...
POTRZEBUJE KOD DO GRY SIMS CZAS WOLNY.POMOŻE MI KTOŚ???
październik 24, 2008

BEATA said:

...
a to moj adres Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
październik 24, 2008

Klaudia said:

...
Jak ściągnąć the sims czs wolny pomóżcie plis
październik 26, 2008

mała said:

...
i jak ja mam tą grę ściągnąć pomocy my gg 11543298
listopad 08, 2008

Napisz Komentarz
smaller | bigger

security image
Ponizej Wpisz Kod bezpieczenstwa

busy

Witaj na naszej stronie kody do gier GRACZU !

ImageTrafiłeś na stronę gier onlineopisów gier,
recenzji gier oraz kodów do gier,znajdziesz u
nas ponad 1600 różnych kodów do gier które na pewno
umilą ci zabawę,zapraszamy do działu tam kilkadziesiąt
różnych tapet na twój pulpit z twoimi ulubionymi grami.
Zapraszamy też do działu pełne wersje gier i dema gier
gwarantujemy miłą zabawę, jeśli chciałbyś dołączyć
do naszego grona pisać recenzje gier, rozwijać nasz
serwis kody do gier , kody do każdej gry

Nowe Gry

Oct.15
Downloads
FileDeath Track: Resurrection
Oct.15
Downloads
FileFIFA 09 (PC)
Oct.15
Downloads
FileNikopol: Carnival of Immortals
Oct.15
Downloads
FileKing's Bounty: Legenda (Battle Lord)

Zapowiedzi gier

Gothic 3: Zmierzch Bogów

Electronic Arts zakończyło prace nad grą Need for Speed: Undercover.CD Projekt informuje, że nadchodzący dodatek do gry Gothic 3 ma już oficjalny polski podtytuł. Gra będzie wydana w naszym kraju jako Gothic 3: Zmierzch Bogów.Twórcy gry udostępnili również bardziej szczegółowe informacje dotyczące fabuły Gothic 3: Zmierzch Bogów. Poniżej, krótki opis historii:
+ Czytaj Całość

Wymagania Prince of Persia

Jeden z pracowników Ubisoftu o pseudonimie UbiRazz na oficjalnym forum ujawnił specyfikację sprzętową, na której dobrze powinna dobrze działać nowa odsłona serii Prince of Persia w wersji na komputery. Jednocześnie nie jest to lista sprzętu zalecana przez producenta.   Aby przeżyć nowe przygody Księcia Persji potrzebować będziemy procesora dwurdzeniowego (Intel Pentium D 2.6 GHz lub AMD Athlon...
+ Czytaj Całość

Inne Artykuły