Recenzje Gier
| Recenzje Gier Czytaj Całość |
| Inne Recenzje |
| The Sims 2: Czas wolny recenzja |
„The Sims 2: Czas wolny” to kolejny dodatek do znanej na całym świecie już gry „Sims”. Tak część choć odmienna od poprzednich dodatków, nie zachwyca innowacyjnymi rozwiązaniami, chociaż można tutaj odnaleźć kilka przydatnych modyfikacji.Bohaterowie Simsów, nareszcie mogę oderwać się od codziennych zajęć i wyjść po za tendencyjny schemat: praca, dzieci, spotkania ze znajomymi, rozwijanie umiejętności.
W tym dodatku możemy zrobić dla nich coś nowego: a mianowicie znaleźć i rozwinąć w nich hobby, w aż 10 dziedzinach tj.:muzyka i taniec, sport, fitness, natura, literatura i film, nauka, majsterkowanie, sztuka i rzemiosło oraz kulinaria. Entuzjazm do danego hobby, podobnie jak w poprzednich częsciach względem umiejętności, można kontrolować w zakładce menu gry. Należy jednak wiedzieć, że Sims może osiągnąć szczyt swoich możliwości tylko w jednej z dziedzin.Pamiętajmy jednak, ze jak w prawdziwym życiu droga do doskonałości jest żmudna i męcząca, obfitująca w wiele wyrzeczeń ale i zwątpień. Należy wiec przygotować się na kilka dłuższych chwil wiejących nudą nie tylko dla Simów, ale również dla grających. Wraz z nowymi dodatkiem pojawiły się jak zwykle również udoskonalenia samej gry i tak możemy odnaleźć:- nowe obiekty, które są przydatne zarówno w rozwijaniu swoich umiejętności, jak również w życiu codziennym- nowe style wystroju wnętrz: metro, cygański, sportowy – odpowiednie dla fanów poszczególnych zainteresowańWażną nowością, która na pewno wielu fanów Simsów ucieszy jest możliwość zaimplementowania do gry własnych plików mp3, które to simsy będą mogły słuchać wybierając odpowiednią stację radiową. Komentarze (34)
![]()
gracjan
said:
|
|
... pszepraszam ja jestem na waszej stronie 1 raz bo chce pobrać tom gre the sims 2:czas wolny recenzja hejjjjjjjjj buśka(: |
lola
said:
|
... poco piszecie ze znajde tutaj kody do tej gry jezeli ich tu niema i poco mi ta recenzja czhiałam kody |
Patrycja
said:
|
... kto stworzył the sims 2 jest cudny :) uwielbiam simsy one są po prostu fajowe szkoda że nie umiem robić ładnych domów pozdro dla wszystkich :) baziaki odpisujcie na komentarze |
Ĺucja
said:
|
... Uwielbiam tą grę a szczególnie Czas wolny to moja naj bardziej ulubiona gra na całym świecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D |
Shante
said:
|
... shame on you how you dont know sims because is to expetive you wird :P have more shame .... shante |
tosia-07
said:
|
... jak mozna sciagnac the sims2 czas wolny pliska pomóżcie bo to jest bardzo wazne oto moje gg 12291491 |
paulina
said:
|
... Jeśli ktoś tylko wie jak sie tutaj ściąga niech mi na e-maila napisze a oto on Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. . piszcie |
Klaudia
said:
|
... SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSuper ggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg ra |
Paulina
said:
|
... No, fajna jest ta gra tylko, zastanawiam się gdzie są te kody. Napiszcie na tej stronie chociaż jeden. proszę! |
Wiktoria
said:
|
... Gra jest super mam wszystkie czesci i znam wszystkie kody to najlepsza gra jaką znam |
Bellatrix
said:
|
... Jak sądzę to grę można kupić :P PS Klaudio pomóżcie pisze się tak a nie pomużcie :P |
Roksana
said:
|
... prosze powiecice jak sciagnac the sims 2 czas wolny moje gg 207709 em@il Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. |
hubi
said:
|
... w grze the sims 2 czas wolny jest garaz ale nie ma drzwi do tego garazu dlaczeg skad moge sciagnac drzwi do tej gry |
BEATA
said:
|
... a to moj adres Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. |
| < Poprzednia | Następna > |
|---|
„The Sims 2: Czas wolny” to kolejny dodatek do znanej na całym świecie już gry „Sims”. Tak część choć odmienna od poprzednich dodatków, nie zachwyca innowacyjnymi rozwiązaniami, chociaż można tutaj odnaleźć kilka przydatnych modyfikacji.Bohaterowie Simsów, nareszcie mogę oderwać się od codziennych zajęć i wyjść po za tendencyjny schemat: praca, dzieci, spotkania ze znajomymi, rozwijanie umiejętności.

Trafiłeś na stronę gier onlineopisów gier,