Recenzje Gier
| Recenzje Gier Czytaj Całość |
| Inne Recenzje |
| Need for Speed Underground 2 |
Need for Speed Underground 2TAPETA 1 ![]() TAPETA 2 ![]() TAPETA 3 ![]() TAPETA 4 ![]() TAPETA 5 ![]() TAPETA 6 ![]() TAPETA 7 ![]() TAPETA 8 ![]() TAPETA 9 ![]() TAPETA 10 ![]() TAPETA 11 ![]() TAPETA 12 ![]() TAPETA 13 ![]() Komentarze (115)
![]()
kamil didyk
said:
|
|
... to jest tak najepana gra że niewiem kurestwo nad kyrestwami niemoge jak ktoś mugł to wpusici na rynek.kurwa jak bym mugł to ju rz tej gry jurz by niebyło . huje jebane suki dziwki jebanice niemyte zdziry . dorwe tego kto tom gre stworzył... |
KsiÄ
dz
said:
|
... Jak należy wpisywać kody do gry Need for speed Underground? Mam ich trochę tych kodów |
Jakub
said:
|
... Jak napisał ten z ksywą"ksiądz"daję odpowiedź:na oknie startowym gdzie pisze "click to contuite(w wersji Angielskiej)tam sie wpisuje te kody.Pytanie.Ma ktoś spolszczenie do tej gry piasć na numer GG 10529517 lub e-Maila Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. |
Monika
said:
|
... Cześć dał bym mi ktoś linka żeby ściągnąć Underground 2 proszę was czekam na odpowiedz |
Go¶ć
said:
|
... ktoś ma kod instalacyjny do gry need for speed 2 plis... prześlijcie mi to mój GG 2468912 |
Go¶ć
said:
|
... jAKI JEST KOD SERYJNY DO NED FOR SPEED UNDERGROUND 2 TO NIECH MI GO PODA NA MOJE GG 6699186 PLISKA PLISKA ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D |
Gość
said:
|
... NEED FOR SPEED UNDEGROUD TO JEST FAJNA GRA ALE LEPSZA GRA TO JEST NEED FOR SPEED CARBON |
Bea
said:
|
... podajcie mi kod instalacyjny do need for spead carbon pleas. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) |
sebek
said:
|
... Ma Ktoś kod instalcyjny do NFS U 2 Porsze daj wam mój ne GG 918255 piszcie PLISS... :( |
damian
said:
|
... potrzebowal bym kod instalujacy gre nsf 2 prosba na numer sms 513908 mam gre ale kodow brak |
koci
said:
|
... witam..mam orginalna gre nfs moostwanted i jak wpisuje nr seryjny czyli klucz to niechce działać...chyba jest zle kad napisany...macie jakies inne kody do tej gry zeby ja zainstalowac..gg 883006 |
colo 96
said:
|
... Siemka wam Przeszlem nfs ug2,most wanted,carbon ale prostreet'a raczej nie kupie bo z tego co slyszalem to bedzie jakis szajs bez policjii...bez jazdy dowolnej...bez nielegalnych wyscigow po miescie tylko wszystko legalne i wyscigi na zamknietym torze tak se mysle ze nie kupie prostreet'a chyba ze pozyczeod kumpla ale mysle nad kupnem Juiced 2:Hot Imports Nights bo tam wszystko na na nielegalu i to wlasnie jest "De beast" |
colo 96
said:
|
... ja pro streeta nie polecam bo to szajs!!! ale za to polecam juiced 2 hot imports nights to jest gra ale nigdy nie gralem w zadnego juiced'a i nie wiem jak sie bd gralo...ale natomiast mam dobre wrazenia z NFS'ÓW bo mi sie bardzo podobaja ale prostreet to kompletna zalamka jak EA Games mogli stworzyc takie badziwie bez policji,jazdy dowolnej,i oczywiscie nielegalu:p (Pro street) PS: Przeszlem Nfs Carbon most wanted i UG2 i musze przyznac ze most wanted i uG2 to nalepsze sciganki na rynku!!!:P :D |
colo 96
said:
|
... ejjjj...zyjecie tam co byscie zrobilii na moim miejscu co byscie wybrali Nfs'a czy Juiced 2??? |
colo 96
said:
|
... Ej wy żyjecie tam bo nikt sie nie odzywa:P Pomóżcie mi plis w sprawie Nfs'a i Juiced'a??? |
colo 96
said:
|
... Mam pytanie??? Czy Nissan Skyline R34 może byc samochodem do jazdy po miescie z rodziną jak myslicie???:P:D |
gruby
said:
|
... ja mam kody do nfs u2 i wpisuje je na poczontku tak jak piszecie ale ni chcą działać:( |
kamil
said:
|
... ma ktos k do instalatora ned for speed carbon jak ktoś ma to niech mi psześle na nr gg 5487203 |
Kecaj
said:
|
... Jak wpisać kody do nfs underground 2 na playu ?????? Napiszcie dokładnie plis gdzie i co !! Wpisuje na początku gdzie pisze prees enter kod na humera ale niedziała:( Plis help xD |
spryszak
said:
|
... ta gra jest zajebista ale niemoge znaleźć do niej spolszczenia jeśli ktoś ma to niech pisze na gg7000655 |
Daniel
said:
|
... Ja mam wszystkie kody do undegranda 2 jak chcecie to mi napisz na g,g to ci poda. to mój nr.126516695 |
riri
said:
|
... siemka ma ktoś namiary na spolszczenie do tej gierki bo ja szukam wkurzam sie i nie moge znaleź |
manik
said:
|
... Ludzie jak można wpisać kod do nfsu 2 próbuje wpisać na ekranie poczatkowym i nic nie mam zadnych samochodów. moje gg 7749273z góry dzięki |
kozak ;p
said:
|
... dawajcie kod do nfs 1 !!! jak ktos ma to niech poda mi moje gg >pisz jak masz kod 7235760 |
iwan
said:
|
... nfsu 1 jak dla mnie to byl totalny przelom wsrod gier tego typu i uwarzam ze jest najlepiej dopracowany nfsu 2 tu juz jest problem gra ciekawa wiele swietnych tras ale ma tez ogromna ilosc bledow co do nfs most wanted najlepsza grafika i modele samochodow ze wszystkich nfs na nielegalu:) ale brak driftow:(:( co do Carbona jest dobry chodz grafika nie podoba mi sie jest szara a modele samochodow wypadaja slabo w porownaniu do most wanted i ogromny blad ze strony tworcow brak neonow w samochodach:(:(:( neony byly super w nfsu 1 i 2 a tu ich brak porazka:(:( pro street grafika powala ale brak nielegalnych wyscigow a to ogromny blad:(:( tyle o nfs:):P |
Ĺukasz
said:
|
... jakie jest kod seryjny do nfs prostrit dam komus gre jak mi powie asasina dam ale pwoieccie |
Ĺska
said:
|
... Ty jesteś pojebany ta gra jest fajna Fajna gierka tylko głupio że, nie można wysiadać z samochodu !!! |
MadziaSpeed
said:
|
... Jeśli ktoś chce kod seryjny do jakiejkolwiek gry polecam stronke "cd key" wpisać w google i już... pozdro for all :P CARBON THE BEST =) |
daw1313
said:
|
... daj ci mi kod seryjny do Need for Speed anderground 2 moje gg-11418886 jak by mi ktoś wysłał to dzięki. |
paweĹ
said:
|
... podajciekod instalacyjny do undergranda 1 muj adres: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. |
zajczyk
said:
|
... ej ziomale ja mam spolszczenie ale musicie mi powiedziec gdzie sie wpisuje kody bo ja niemam pojecia |
zajczyk
said:
|
... niewiem jak sie kod wpisuje w wersji angielskiej i gdzie to contuite i coto okno startowe |
janusz11
said:
|
... muj e-mal Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. |
Yorgu
said:
|
... Radze nie kupować jucied2 bo dużo dużo lepszy jest nfs pro street polecam nfs pro street a nie taki szajs jak jucied2!!!! |
Rysiu
said:
|
... NFS Underground jest zarombiste. A ma ktoś spolszczenie jak ma i wyśle to niech wyśle na GG pod numer 12042520. Plx all |
!...!
said:
|
... Ta gra moze niejest tak zajebista ale spoko wiec ten kto twierzdzi ze jest pojebana to lalus i pedal a w dodatku niezna sie na samozhodach co tu duzo gadac cipca z niego i tyle |
RiviQ
said:
|
... SiemKa wiecie Ziomki z kond moge ściągnąć Need For SpeeDa Undegrand 2 Pełnbą WeRsje za Darmo ?? |
speeder6
said:
|
... na jakiej stronie mozna sciągnąć need for speed undergrund 2 pełną wersje za darmo dajcie link |
Napisz Komentarz
| < Poprzednia | Następna > |
|---|

Trafiłeś na stronę gier onlineopisów gier,